Coaching

In coachingsessies gaan we samen op zoek naar de oplossingen van vraagstukken. Iets wat je op dat moment bezighoudt, waar je mee worstelt. Dat kan iets zijn dat zich in je werk uit, maar het kan ook net zo goed te maken hebben met je privéleven. Daarbij kun je denken aan een concrete vraag als: “ik wil een baan als projectmanager bij een groot bedrijf”. Maar het kan ook abstract, algemeen of zelfs ‘vaag’ zijn. “Ik zit niet lekker in mijn vel en loop tegen een aantal dingen aan maar weet niet goed hoe ik het moet oplossen.”

Hoe ik werk
Ik houd eerst een intake met je waarin we samen het doel van de coaching formuleren. In de sessies stel ik je vragen die je in beweging brengen. Ik ben daarbij je klankbord, je spiegel. Ik laat je ervaringsgerichte of lichaamsgerichte oefeningen doen. Ik geef je ook opdrachten om tussen de sessies mee aan de slag te gaan. Zo kom je in beweging met je vraagstuk en vind je de antwoorden op vragen. Vragen waarvan je je misschien niet eens bewust was, dat je ze had. Waar de coaching ook over gaat, het is een mooi en spannend traject.

De frequentie en het aantal sessies hangt af van jouw vraagstuk. Meestal kunnen we in 4-6 sessies een hoop bereiken. Samen bepalen we het tempo, de richting en de diepte. Ik help je stappen te zetten, nodig je uit, stimuleer en motiveer je. Samen halen we het beste in je boven. Neem gerust contact met mij op.