Leiderschap en teamontwikkeling

Ik begeleid leiders, teams en individuele professionals om relaties te aan te gaan en onderhouden. In die ontmoetingen raakt me hoe belangrijk relaties voor ons zijn. Vanuit de ontmoeting met onszelf gaan we steeds opnieuw ontmoetingen met de ander aan. En zo bouwen we relaties als plekken waar zelfverwezenlijking en groei kan plaatsvinden. Zowel in organisaties als in familie of vriendschappen.

Ik raakte 15 jaar geleden gefascineerd door intermenselijke relaties op het werk en privé, doordat er veel gebeurde in de relaties waarvan ik zelf deel uitmaakte. Ik verdiepte me in succes- en faalfactoren voor menselijke relaties en ben daarop afgestudeerd als toegepast psycholoog. Ik heb me laten inspireren door duizenden pagina’s literatuur, honderden onderzoeken en honderden cliënten en deelnemers wiens verhalen ik mocht horen. Naast mijn bedrijf ben ik als senior trainer/adviseur verbonden aan het Amsterdams Universitair Medisch Centrum waar ik me bezighoud met leiderschaps- en teamvraagstukken.

Ik werk vanuit mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden te groeien in hun relaties. Ik werk graag met mensen die bewust voor persoonlijke groei kiezen. Ik werk vanuit een breed theoretisch fundament en werk ook vanuit ervaringsleer. Op die manier bereik je een duurzaam, blijvend resultaat.

Neem nu contact op via de opties rechts op de pagina om vrijblijvend kennis te maken.

Bij de NOBCO aangesloten beroepscoach, zie www.nobco.nl