Relatietherapie De Bilt

Ervaren jij en je partner steeds meer uitdaging binnen jullie relatie en verloopt het contact tussen jullie moeizaam? Dit is niet alleen frustrerend, maar kan er ook voor zorgen dat jullie steeds verder uit elkaar groeien. Weet dat er mogelijkheden zijn om jullie weer op het goede spoor te krijgen en jullie relatie een nieuwe impuls te geven.

Bij relatietherapie De Bilt heb ik al meerdere stellen mogen helpen bij de meest uiteenlopende relatieproblemen. Hierbij kun je denken aan een verminderde passie, het langs elkaar heen leven of een verminderd vertrouwen in elkaar. Laat jullie relatie niet langer op deze manier doorsudderen, maar schakel mijn hulp in om met behulp van EFT therapie de juiste stappen te zetten. Het is een effectieve manier om jou en je partner de inzichten te geven die nodig zijn om weer op een prettige manier met elkaar om te kunnen gaan. Willen jullie weten hoe relatietherapie De Bilt jullie gaat helpen?

Inzet van EFT Relatietherapie De Bilt

Langdurige discussies of ruzies eisen langzaam maar zeker hun tol. Op een bepaald moment reageren jullie boos of geïrriteerd naar elkaar, omdat de frustratie oploopt. Met EFT therapie doorlopen jullie drie stappen die stuk voor stuk bijdragen aan een positieve herstart van jullie relatie. Hiervoor is het belangrijk dat jullie beiden bereid zijn je kwetsbaar op te stellen.

De drie stappen van EFT relatietherapie

Bij relatietherapie De Bilt kan de EFT relatietherapie via drie vaste stappen worden toegepast om jullie zo weer nader tot elkaar te brengen. Hiervoor is het van belang de negatieve interactie tussen jullie een halt toe te roepen en de weg te openen naar een fijn contact met aandacht en respect voor elkaar.

Doorbreken negatieve spiraal

Ik ga jullie begeleiden om zo de negativiteit binnen jullie samenzijn te doorbreken. Binnen een relatie komen twee twee individuen samen die elk hun eigen manier van reageren hebben. Ook de behoeftes tussen jullie twee├źn kunnen erg verschillend zijn. Dit kan zich bij de ene partner uiten in boosheid, terwijl de andere partner zich misschien juist terugtrekt. In deze stap van de therapie ga ik jullie leren om zelf waarnemer van de ruzies te zijn. Door het inzicht dat jij en je partner hierdoor krijgen, gaan jullie zien hoe de ruzies zich een weg tussen jullie samenzijn hebben gebaand. Het is de noodzakelijke eerste stap in de EFT therapie.

Diepere verlangens over en weer kenbaar maken

We zijn vaak geneigd om voor een ander in te vullen wat diegene nodig heeft. Pas als je echt weet wat jij en je partner van elkaar nodig hebben, kun je tegemoet komen aan de wensen van de ander. Het is goede manier om elkaar weer helemaal opnieuw te verkennen. Door de ontstane kwetsbaarheid wordt een verdieping bereikt die jullie relatie zichtbaar goed zal doen.

Samen nieuwe plannen maken

Vanaf het moment, waarop jullie de verbinding binnen jullie relatie weer hebben hervonden, is er ruimte om de liefde tussen jullie te vieren. Bedenk nieuwe rituelen en maak samen plannen om het hernieuwde contact nieuw leven in te blazen. Samen plannen maken, zal jullie gelukkig maken. Door de kennis en inzichten die relatietherapie De Bilt jullie heeft gegeven, zullen jullie beter in staat zijn om de uitdagingen binnen jullie samenzijn het hoofd te bieden.

Contact opnemen
Neem vandaag nog contact op met relatietherapie De Bilt om zo snel mogelijk te starten met het oplossen van jullie problemen.